18:39 h. Viernes, 15 de Diciembre de 2017

Els greuges de C’s amb la piscina terapèutica de Blanes

Situada al Centre d’Educació especial Ventijol. Lamenta el poc ús que es dóna

Elisabeth Velencia “La inversió que es destina a les entitats del tercer sector és insuficient i hi ha d’haver més coordinació entre Ensenyament i Afers Socials”

xarxa de diaris  |  11 de Febrero de 2017 (11:59 h.)
Más acciones:

NOTA DE PREMSA.- La vicepresidenta de la comissió d’Afers Socials i Família del Parlament de Catalunya, Elisabeth Valencia, els diputats de Ciutadans a la província de Girona, Jean Castel i Alfonso Sánchez, i el portaveu de Cs Blanes, Sergio Atalaya, han visitat el centre públic d’educació especial Ventijol de Blanes. Després de la visita Valencia ha explicat que “Ciutadans presentarà iniciatives tant a l’Ajuntament de Blanes per a millorar la gestió de la piscina com al Consell Comarcal de La Selva per oferir un servei de transport més ràpid i eficient ja que hi ha alumnes que triguen més d’una hora diària a arribar a casa”. Valencia ha manifestat que “un dels problemes actuals que té el centre és que la piscina terapèutica només s’utilitza en horari lectiu, suposa el mateix cost tenir-la oberta que tancada, per tant, és un tema de voluntat política”. “Ciutadans actuarà perquè la piscina terapèutica pugui donar servei a totes les entitats amb persones amb discapacitat de la comarca de La Selva” ha anunciat Valencia  i en aquest sentit ha lamentat que “la inversió que es destina a les entitats del tercer sector és insuficient i hi ha d’haver millor coordinació entre Ensenyament i Afers Socials” i ha criticat que “s’estan desaprofitant els pocs recursos que tenim per culpa de  l’immobilisme polític”.

La diputada de Ciutadans ha apuntat que “Cs ha presentat una llei per a millorar la gestió de la llei de dependència”. “Visites com les d’avui ens demostren que la proposta sobre el recolzament a l’autonomia a la pròpia llar és molt necessària” i ha conclòs dient que “hem de vetllar perquè les persones dependents tinguin el mateix recolzament a casa que en els centres públics especialitzats”.