20:35 h. Lunes, 14 de octubre de 2019
XAVI REÑAGA

Levitació

Empresari del sector turístic

XAVI REÑAGA | 08 de febrero de 2015

...alguns polítics només s'escolten a ells mateixos, tot el que tu dius és intranscendent. En aquest moment t'adones que el personatge comença a levitar...

 

 

És l'efecte pel qual un cos es troba en suspensió estable a l'espai. A mi m'agrada més utilitzar aquest concepte per descriure una característica humana que s'observa habitualment en alguns (insisteixo alguns) polítics, funcionaris, artistes i empresaris.

Quan parles amb ells el més graciós és que només s'escolten a ells mateixos, i tot el que tu dius és intranscendent i és en aquest precís moment quan t'adones que el personatge en qüestió comença a levitar. Jo quan ho percebo el primer que faig és moure les cames per confirmar que estic trepitjant a terra. Tranquils que no es contagia, si un no vol. Estaria bé portar una corda a la butxaca per si comença a levitar massa i s'escapa com els globus.

L'únic que no s'adona del que està passant és el que està levitant, no intentis fer-lo baixar, senzillament perquè en aquest moment estan per sobre dels altres i no volen escoltar. Paciència, comunicació i humor és l'única solució.

Les persones que leviten no són conscients del que els passa i l'única manera perquè s'adonin és intentar al fet que aprenguin a saber escoltar, saber compartir i sobretot i és fonamental a participar amb la ciutadania i consultar amb ella, ja que les decisions importants les hem de prendre entre tots nosaltres.

 

 

Más acciones:
Otros autores
Facebook